Het op de juiste manier registreren en beheren van data zorgt voor structuur en inzicht

Het op de juiste manier organiseren van gegevens levert veel waarde op. Wanneer je processen goed hebt ingericht en de juiste systemen gebruikt om data te registreren dan is de kans op succes groter. Datamanagement speelt hierin een belangrijke rol. Wij helpen jou met datamanagement om de volgende stap te zetten in je datavolwassenheid.

Datamanagement

Wat is het?

Datamanagement zorgt ervoor dat organisaties kunnen verbeteren door gegevens beter in te richten. Het op de juiste manier beheren van data zorgt er namelijk voor dat goede en actuele informatie wordt verzameld. Solide datamanagement kijkt in ieder geval naar gedrag, processen en systemen. Als deze onderdelen goed zijn georganiseerd dan biedt dat veel mogelijkheden.

Hoe werkt Tada?

De informatiestromen, systemen en gedragingen geven inzicht in de huidige situatie van een organisatie. Daarbij kijken we zowel naar de technische en functionele inrichting als naar de manier waarop medewerkers data verzamelen. Dit zorgt voor een soort nulmeting van de volwassenheid van een organisatie. Daarna gaan we aan de slag om drie onderdelen te verbeteren. Op die manier zijn organisaties beter in staat zijn om inzicht te krijgen in de bedrijfsvoering.

Waarom is dit interessant voor jou?

Het actueel en volledig houden van gegevens waarbij je gebruiksvriendelijke systemen en processen inzet zorgt voor groei en succes. Het helpt jouw medewerkers namelijk om de juiste beslissingen te nemen. Die zorgen ervoor marketingactiviteiten effectiever zijn, salestrajecten een hogere kans van slagen hebben en servicegesprekken een hogere tevredenheid opleveren.

Ook waarde creëren met je data?

En dit is precies waar Tada-analytics zich mee bezighoudt. Heb jij ook beschikking over data? Maar weet je niet precies hoe jij dit kan organiseren en inzetten om meerwaarde te creëren? Dan ben je bij Tada aan het juiste adres.

Neem contact met ons op