Voorspellende modellen & analyse voor actiegerichte rapportages

Wanneer je data goed hebt georganiseerd is het tijd om deze inzichtelijk te maken met behulp van visualisatie. De juiste weergave van data zorgt voor bruikbare informatie die het nemen van beslissingen vereenvoudigen. Tada zorgt voor actiegerichte grafieken en tabellen en kan ook zorgen voor voorspellende inzichten door middel van machine learning modellen.

Data Science & Analytics

Wat is het?

Data Science & analytics zijn datatechnieken die ervoor zorgen dat je data kunt omzetten in inzichten. Met behulp van bijvoorbeeld process mining, voorspellende algoritmes en machine learning kun je data analyseren. In dashboards en rapportages biedt je deze vervolgens aan binnen je organisatie of gebruik je deze om beslissingen te nemen.

Hoe voert Tada het uit?

Het startpunt is altijd wat de wensen zijn van de klant en wat de beste manier is om deze behoeften om te zetten naar een werkend product. De juiste technieken worden ingezet om de juiste data te verzamelen. Op een juiste wijze in te richten en het beoogde doel te realiseren. Hierin nemen we een pro-actieve rol om daarmee te zorgen dat een organisatie ook echt de juiste oplossing krijgt voor het datavraagstuk.

Waarom is dit interessant?

Data behoort tot de meest waardevolle bronnen van bedrijven. Door met data de juiste inzichten te maken kan uw bedrijf de juiste informatie verkrijgen om groei te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan producenten die 10% minder waste realiseren in primaire processen met process mining of retailers die met  voorspellende modellen voorraadkosten besparen of meer producten verkopen.

Je data inzichtelijk krijgen op de juiste manier?

En dit is precies waar Tada-analytics zich mee bezighoudt. Ieder bedrijf heeft tegenwoordig beschikking tot data maar niet alle bedrijven weten precies hoe ze dit kunnen inzetten om meerwaarde te creëren. Heeft jouw organisatie hier behoefte aan? Dan ben je bij Tada aan het juiste adres.

Neem contact met ons op